RABO HAGI Business event 2019

Alle HAGI Festival activiteiten rondom de Sporthal en Koperen Knop zijn afgerond, we kunnen weer terugkijken op een geslaagd evenement, waarbij we sport, cultuur en ontspanning mogelijk konden maken dankzij onze sponsoren!

Op dit moment staat alleen nog het RABO-HAGI Business Event op het programma. Het Business Event is een geheel verzorgde avond met een uniek programma en divers entertainment. Dit jaar hebben we aan het Business Event een goed doel gekoppeld, Support Casper, de stichting van Prof. dr. Casper van Eijck die baanbrekend onderzoek verricht in de bestrijding tegen alvleesklierkanker. Hierbij volgt een interactieve sessie met bekende ambassadeur en vriend van Casper: René van der Gijp. Aansluitend houden we nog een kleine veiling voor dit goede doel, met unieke items als o.a. een VIP arrangement Nederlands elftal en een gesigneerd FC Barcelona shirt van Frenkie de Jong.

Hierna is er nog voldoende tijd om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum:            Donderdag 26 september
Inloop:             16.00 – 16.15 uur
Locatie:           Restaurant Kampanje

Laatste kaarten zijn alleen beschikbaar via info@hagi-events.nl

Business event 2017

Het was een groot succes waarvoor wij u allen willen bedanken! Tevens willen Restaurant Kampanje bedanken voor de goede zorgen!