Hoofdsponsoren Hagi Festival

Neptune Shipyards heeft een grote binding met de gemeente Hardinxveld Giessendam zowel historisch als in het heden.

Neptune Shipyards is een maritieme dienstverlener, gespecialiseerd in werkschepen voor de offshore en dredging markt. De diensten bestaan ​​uit nieuwbouw, reparatie, renovatie, onderhoud en charter. Kwaliteit, flexibiliteit, korte levertijden en innovatie zijn voorwaarden die passen bij het bedrijf.

City Promotions is misschien niet de bekendste sponsor op het eerste gezicht, wel ziet u haast dagelijks onze diensten.

City Promotions Holland B.V. is al jarenlang actief op het gebied van reclame langs de snelweg. Wij helpen bedrijven bij het vergroten van de naamsbekendheid en de promotie van producten of diensten. Dankzij onze masten, direct aan de A15, kunnen wij een enorm bereik garanderen.

Sinds enkele jaren bieden wij ook de mogelijkheid van digitaal adverteren zodat de opmaak kosten tot een minimum beperkt blijven

CAB_pms137

CAB holland sponsort veel sportclubs en andere initiatieven met een maatschappelijk doel.

Binnen de visie van CAB holland is succesvol zakendoen onlosmakelijk verbonden met een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Vandaar dat CAB holland diverse instanties op cultureel, zorg en sportief gebied, binnen en buiten de regio Gorinchem ondersteunt.

CAB Holland hart voor uw ICT

Samen met Gebroeders Blokland bouwen en ontwikkelen?

Ontwikkelen, verkopen en bouwen doen we samen!
Gebroeders Blokland is een betrokken en enthousiast team van ontwikkelaars, bouwers en klantadviseurs die altijd open staan voor een wederzijds inspirerende samenwerking. Wilt u ons beter leren kennen om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen? U bent van harte welkom in ons nieuwe pand!

Bij Den Breejen Shipyard zit scheepsbouw in het bloed.

We zijn een familiebedrijf en trots op de traditie die we sinds de oprichting in 1947 hebben voortgezet en uitgebouwd. Door jarenlange ervaring en adequaat in te spelen op innovatieve ontwikkelingen is Den Breejen Shipyard geworden tot een internationaal opererende scheepswerf met een specialisatie in de bouw van riviercruiseschepen en veerponten.

van Noordenne groep sinds 1938

Met een zeer rijke historie in onze gemeente is van Noordenne Groep uitgegroeid tot een van de grootste, onafhankelijke bedrijven binnen de glasbranche in Nederland. Het is juist deze onafhankelijkheid die garant staat voor een objectief advies, flexibiliteit, korte communicatielijnen en just-in-time levering.

De Rabobank sport en cultuur in de breedste zin van het woord. Dat doen we niet incidenteel, maar langdurig.

Als grootste lokale sponsor is de Rabobank nauw verbonden met een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs in Nederland, maar zeker ook in Hardinxveld Giessendam.

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank.

Al meer dan 50 jaar is ons bedrijf een begrip in Hardinxveld Giessendam.

Als one-stop-shop specialist van ferro en non-ferro delen op halffabrikatenniveau. We combineren jarenlange ervaring met een zeer modern machinepark en geautomatiseerde productie.

Of het nou gaat om buislasersnijden, lasersnijden, watersnijden, ponsen, kanten buigen, frezen, draaien of assemblage, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Silver sponsoren Hagi Festival

Sinds 1974 staat J. L. Muns garant voor het leveren van kwaliteit in de standaard en speciale hydraulische besturingssystemen.

BMN De Klerk is actief binnen de woningbouw, industrie en utiliteitsbouw, onderwijs en recreatie , onderhoud vastgoed, renovatie en verduurzamen vastgoed , prefab betonelementen.

Van Wijngaarden Marine Services is een zelfstandige, maritieme dienstverlener. Welke beschikt over een vloot van 14 werkschepen.

Opgericht in november 1927 in Hardinxveld Giessendam is Damen Shipyards onlosmakelijk verbonden met onze gemeente

Bronze sponsoren Hagi Festival

Auto & Bandenservice Verbaan in Werkendam is een zeer compleet en onafhankelijk autobedrijf en First Stop Bandenspecialist.

Hoek en Blok staat voor ontzorgen. Door de kracht van onze gebundelde kennis bieden wij u niet alleen haarscherp inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming.

Da-Capo bv is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk interieurbouw.

Meerkerk Houtbouw…..Meer dan 60 jaar ervaring in prefab houtbouw.

Hoteco koeling service B.V. specialist in luchtbehandeling, airconditioning en betonkoeling.

Een assertief internet bureau met naast webdesign ook een eigen full service marketing team.

Cafetaria Wielwijk voor kwaliteit en veelzijdigheid. Foyer de Wielewaal voor ontspanning na het sporten.

Van Noordenne Wapeningsstaal versterkt!

Boerman Transport staat voor efficiënt en betrouwbaar vervoer van de meest uiteenlopende ladingen.

Optima Uitzendburo is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van technisch personeel.

Addi Cool heeft zich ontwikkeld tot marktleider in Adiabatische koelingen

JSB Elektrotechniek legt de elektriciteit aan voor zowel bedrijven als particulieren.

unnamed 2
logo_BVD - vierkant

Overige sponsoren Hagi Festival

Lukoil-1